Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andens makt


aforism17nov18

Anden är starkare än både pennan och svärdet.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-17 08:35



Bookmark and Share


  Imzon
Skrev fel säjer mycket skulle det stå.
2018-11-17

  Imzon
Söker mycket!
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP