Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skola

du säger du har gått i livets skola
antyder att den varit tuff
du hör till de streetsmarta och coola
du är hård och ingen bluff

blaha, säger jag som hela livet
stått bakom kateder och blickat ut
det är tveklöst och helt givet
det är här de hårdkokta gör debut

de som kämpar med att läsa och skriva
tar en fight med ett mattetal
som känner sig depressiva
och skulle behöva få stödsamtal

men de biter ihop och strävar
för att uppnå det de satt som mål
och aldrig det dem föresvävar
att ge upp, de är gjorda av stål




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-17 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!