Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN STORA STENEN PÅ BILDEN DÄR MIN FOT HAR VILAT PÅ HAR NU BEGRAVTS AV SAND...HÄR...n.551


657.MÄLAREN...

DU!
ger mig inte en chans
att glömma DIG
av detta min utmattning
strilar ut sig i äppelfrukter...

och på bakgården _min sång_
väver ORO i DINA PÄRLOR!

om mitt öde visste
hur man ändrar
"arrogans_överlägset sätt_av en"
då skulle Aralsjöns spöke
inte hänga över DIG...

AMEN!





Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-17 10:03



Bookmark and Share


  petter rost
"och på bakgården_min sång_
väver ORO I DINA PÄRLOR"

– den som någonsin har hört, men inte sett, en sång på en bakgård, kan onte möta dessa ord utan att stanna upp. Och på något vis bli kvar vid dem , lyssnande. En bedövande djuptydig poesi. ett bultande liv...
2018-11-20

  claes fredelius
en så vACKER TEXT kring det jag kallar Mälarhavet
I love it
2018-11-17

  Landsfiskalen
Fint ju!
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP