Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cirkeln

 

Och när vindarna rör på sig
Kommer drömmen flygande
Och gör min sömn till en mardröm

Och när dagen lägger sig
Faller drömmen tungt på min sömn
Och gör min sömn plågande

Och när jag vaknar ur dödens riket
Fyller ensamheten min dag
Och gör mitt liv svidande

Lått mig dag blir till natt!
Lått min natt bli till evig!
Och lått mig bli till natt!

Jag rollar inom en och samma cirkel
Från morgonen till kvällen
Och till och med efter döden

Omringat av väggarna
Talat med väggarna
Ser genom väggarna

Ett värdig liv heter det på svenska!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2018-11-17 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP