Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan man ge…

 

Ge mig en kram!
Så känner jag människors värme på mig

Ge mig en ros!
Så vet jag att jag är älskat

Ge mig ett leende!
Så vet jag att du är medmänniska

Visa mig öm!
Då vet jag att jag är en älskade barn

Ge mig styrka!
Så kan jag stå och kämpa för mina rättigheter

Tala med mig!
Så vet jag att vi pratar samma språk

Ring på min dörr!
Så vet jag att du tänkte på mig

Dela några ord med mig!
Då vet jag att du vill ha min sällskap

Skratta med mig!
Då känner ditt hjärtas slag

Tänd ett ljus för min skull!
Då vet jag att någon saknar mig efter min död

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2018-11-17 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP