Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten snuddning vid vad det innbär för mig att älska någon ... - Det betyder dock oändligt mycket mer än blott det jag berör här ... - Nu idag likväl som när den publicerades tidigare här i november 2012


När jag säger att jag älskar dig ...

... innebär det just det ...

... att jag verkligen älskar dig!

För mig är det en självklarhet
att finnas för den jag älskar
och att prioritera 
den jag älskar när den behöver mig

Det finns ingenting jag 
inte skulle kunna göra
för den jag älskar och håller av

ej blott bara inom de ramar
jag har att leva av
utan så innerligt mycket mer än så

Även när jag intet själv har kvar
så skulle min sista brödbit
vara en brödbit jag delade
mellan oss två ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-17 10:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...man ska säga vad man menar...
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP