Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp - Haiku

 

 

naken hud och du

kampen mellan dig och mig

jag vinner alltid




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-17 12:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Naken hud och du, det är ju två mot en, så klart du ni vinner, är ju fubb he
2018-11-17

  Öknens Ros VIP
Texten omskriven.
2018-11-17

  Kungskobran VIP
Inte så mycket till samspel
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP