Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar ofta in i min värld lämnar den andra utanför

Så ofta vandrar jag in i min egen värld
lämnar den andra konfliktfyllda utanför
den tar på mina krafter och så ofta försöker
den dra ner mig i gyttjans eländiga dofter
så mycket avundsjuka förtal massa skitsnack
skvaller om vad andra håller på med och gör
allt detta är bara dåliga nyhter och det stör!
människor är inte snälla de mobbar och
förtalar förminskar nervärderar själar
negativa ord sprids för vinden och hamnar
på kinden hos de som är känsliga och
suger åt sig som ett läskpapper till tårar
människor kan vara så grymma elaka
väldigt många energitjuvar vandrar omkring
som de suger som de tar ifrån andras krafter
jag gör allt i min makt att stoppa dem från
att gå in på mitt privata område min integritet
så ofta vandrar jag in i min egen värld
där pustar jag ut och lyssnar in livet
dess ljuva ton som fyller mig med
inspiration kraft styrka glädje
att orka leva i världens vimmel
människor störningar ljud
min penna älskar då jag
lämnar världen utanför
vill sätta igång och skriva
handen min den för...





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-17 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP