Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya digitala tider...


STASI

Stasi gick in i dimman 1989, men digital
efterföljare dröjde inte länge och nu med
digitala appar; Facebook med flera som
människor blottar sig med. Alla låter sig
frivilligt registrera sig. Integritet finns ej.


Hur och vad ska alla uppgifter användas
till? Senaste given är Kina med app som
börjar hålla människor i ett järngrepp.

Radera dina appar för din egen säkerhet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-17 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje