Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal text av mig


I Dimmans Tindrande Minne

Jag såg dig som en gestalt i mina drömmar dina ögon glimmade med ljus som skänker tröst i höstens kalla dimma.

I mina drömmar du vandrar i mitt hjärta du bor.

Min änglavakt du är mitt hopp när jag är tagen av mörka nattens skarpa klor.

Oh mitt hjärta ack mitt hjärta min sorg är djup och jag saknar din famn så tröstande varm.

Oh ack så tindrande klara dina ögon glimra i minnenas dimma.

så kallt så kallt så kallt här på jorden utan din välkomnande famn




Övriga genrer av GloomyBird
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-17 12:52



Bookmark and Share


  danne //
Gamla ord kan få
en stark lyster...
här
framtiden; en nyare

betydelse

man kanske ser

förstår ..
menar inte att det blir fragment
men mera klart.
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

GloomyBird
GloomyBird