Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndabockssyndromet

De finns de som avhändar sin noja och frustration

genom att ringa och avbörda sig allt elände

på någon bekant eller genom arga insändare

Det som alla dessa har gemensamt är hatet mot Läfvén

även nu när han är avsatt så är han ett lagligt villlebråd

Allt är Löfvén fel !

Men man kan inte specificera vad felen består av

Det är helt enkelt bara fel i hela känslan för mannen

Nu börjar man förstå hur Jesus hade det !

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-17 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Några exempel på fel som begåtts är att sjuka utförsäkrats och vägrats hjälp trots att många varit dödssjuka. Sjukvården får sparkrav på sparkrav tills personalen går på knäna och blir utbrända. Våldtäkter begås dagligen utan att någon bryr sig, vilket är en skam för Sverige! Det är inte bara Löfvens fel, det var förra regeringen som började nedrustningen och förstörelsen. Alla är skyldiga till detta men ingen tar något ansvar!
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP