Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ström spänning effekt resistans resonans ,någonstans där i dig min IMPia,Grrr Tid finns hela tiden, den är bara ett dumt begrepp.


P=I*U något tekniskt lagd.

kärleken som finns mellan oss är i ständigt i process som en rörelse i sig den tar ej pauser den utvecklas hela tiden,den hämtar upp från botten av avgrunden där små små bubblor växer sig större och skapar rörelse och liv när den når ytan, hela ytspänningen alstrar elektriskt kraft i alla våra faser en rund gång till nollan sker likt ett hjul i tresextio graders kurs, oundvikligt att krypström uppstår när jag jordat allt efter konstens alla regler, du är min effekt min puls som ej behöver dämpas av decibelens grundlag, du ekar ut så kraftfullt att mina tårar flödar ut i strömmen att alstras från ditt kraftverk. Effekten tar vi ut sedan i en annan del. Grundlagen lyder P= I*U men jag ser något annat så grant å tydligt. jag älskar era osynliga strömmar Pia Din så kallade elingenjör D en konstruktör kramar .




Prosa (Kortnovell) av danne //
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-17 13:24



Bookmark and Share


  danne //
En måste bara säga utmärkt mitt kära lodjur.
2018-11-20

  lodjuret/seglare VIP
Envar som testar något, gillar och uppskattar det, fastnar för det, talar sedan gärna väl om det, oavsett ämne o vurm.
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //