Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


även om sorg



kan kännas övermäktig och tung
får den ej bli som en enväldig kung
inte gömmas för sol och regn

växter då snart till en kvävande gigant

Nej den ska bränns av ljuset
trampas i gruset

tills den dör av den egna smärtan

Modet och styrkan finns inom alla hjärtan!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2018-11-17 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP