Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet måste bekämpas med kärlekens besprutning

Hatet växer som vildvuxet ogräs
och det måste bekämpas med
kärlekens besprutning så det
dör ut och blir till förruttnelse
visa att här är det kärleken som
råder och som vill så frön som
leder till blomstringens fröjd
övervinna det onda med det goda
kärleken som är den brinnande lågan
älskar se människor komma samman
hålla fred med varann skapa vänskap
binda fridfullhetens krans omkring
kärleken talar ett språk alla förstår
den tränger igenom märg och ben
den förändrar och mjukar upp hjärtan
öppnar dörrar till harmoni som leder
till en annan värld av otrolig skönhet






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-19 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP