Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula fiskar kring nätet

Det är verkligen fula fiskar

som simmar omkring runt nätet

och bland annat försöker lura människor

med så kallad negativ avtalsbindning

De aktar sig noggrannt 

för att simma in i något säkerhetsnät




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-17 14:50



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Usch ja, , såna fula fiskar fångas i nätet och grillas upp. gladeligen!!
2018-11-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr så sant! Att lura gamla tycks vara en lukrativ verksamhet.
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP