Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

Man ska inte behöva sitta och hulka

den sista perioden i sitt liv

om man inte gjort något

att behöva straffas för




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-17 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP