Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ignorera elefanten i rummet


publiken växer som en deg jäser
först lite större gungningar i folkhavet, sen stormar
ni har så mycket glädje, så mycket energi
och ni karvar in lite av er själva i varje sång,
vi svarar på det
Göteborg svarar på det så bra,
men sen når ni längre
längre
ut på åkrarna
in i Stockholm
ut i Finland, Norge, Danmark
sprids som akvarell på blött papper
ni når Europa någon gång,
jag tror det så mycket att jag vet det

men ingen framgång kommer kännas
lika bra som det känns nu
det är ni och era ord, era känslor paketerade
i framtiden sitter ni som Beatles i svettiga lobbys och
krystar ut rad efter rad
lögner om livet ni inte själva tror på
ni kommer bli rika,
absolut,
men det handlade ju aldrig om det

det är nu ni skapar
det blir större, festligare, flashigare
absolut
men det kommer aldrig kännas större än det gör just nu





Fri vers av mögel
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-17 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel