Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Prefixens betydelse

 

 

Det enda mod jag
känner till
är svårmodet

Den enda gång jag 
upplevt är 
motgången

Min enda glädje 
är 
skadeglädjen

Prefixen har 
betydelse

Om det inte vore för 
otur skulle jag inte haft
någon tur alls

Som bluesartisten sjunger




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 409 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-11-17 20:39

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  WyS VIP
När svårmodet belyser modlösheten finns inget kvar förutom modet att gå vidare....mot acceptans och bli frimodighet!
2018-11-18

    Sefarge VIP
Nåväl!
Så mycket rikare
Och av djupare
betydelse blir
Medgången för
Den som haft t.e.x
Tio motgångar
dessförinnan innan
emot sig?

2018-11-18

    ej medlem längre
Om det inte vore för melankolin fanns det inget bottenlöst djup o fantastiskta dikter..
Tack för fantastisk tankeväckande dikt
2018-11-18

  ULJO
En kanontext
2018-11-18

  limerick
Ordekvilibrist var ordet sa Bull! Min morgon hade varit betydligt tråkigare om din text här hade förblivit oskriven!
2018-11-18

  Fulbergarn
det flyter fast skäppan är full av oflyt
2018-11-18

  Bodingen VIP
En 5:a rakt av
2018-11-18

  Bodingen VIP
Det var bra ordat, om du inte skrivit nåt hade det varit oordat.

Och om du inte hade sagt ett ord skulle orden bli oord.

Men om man oroar sig och sen slutar oroa sig, blir man ooroad då?
2018-11-18

  Kungskobran VIP
Motigt värre ,
fyndigt skrivet
2018-11-17

    ej medlem längre
Motvals, bra text med alla negationerna
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten