Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hisings Backa - Maj, 1992

Vi klistrade ett OS ihop
Rummet var tomt
Vi tyckte det va så kul
Det hyvlades i hallen
Det va soligt
Det kändes kanon
Det nya är spännande
Det nya var kul
Vi var nya




Fri vers av FC
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-11-17 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FC