Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll mig

 

håll mej tyst genom natten
andas ömhet genom mej
medans regnet smattrar

var min mor, min älskade,
min syster, min älskare,
min allra bästa vän

låt mej få vara det barn
jag aldrig tilläts vara
hjälp mej att gråta

grundmura min manlighet
med dina kyssar av förståelse
när vi vilar i vår varma tillit

smek mej genom natten
så ska jag sjunga dej
strålande sånger

inte tänka bara känna
seså nu slappnar vi av
flödar ljus ur källan




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-17 21:39



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Kärleken bär-finns-är-i nu
Tack!
2018-11-19

    ej medlem längre
vackert!
2018-11-18

    jordarp@hotmail.com
Liv, eller det där
som andas kärlek
Hur livet bara är
2018-11-17

    jordarp@hotmail.com
KÄRLEK
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP