Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Bildvinjett till "Existensia"av Sten Wiking


DET AVKRIMINALISERADE SAMHÄLLET

Kriminella intellekt hör hemma
i fängelserna.

Kriminalitet är onaturligt
och inte särskilt begåvat när allt
kommer ikring.

Neeeeer ! i kräfthinken med dom
bara,och lägg locket på,så de inte
börja klättra på varann för att för-
söka ta sig upp ur denna.

De grövsta brottslingarna sitter
dock oftast på höga poster i sam-
hället,som utnyttjar smågangst-
rarna,för att inte riskera något
själva.

En utrensning inom polisen,reg-
eringen samt målvakterna inom
JO och Säpo är god början.

Det ska vara pedantiskt och klin-
iskt rent.
Ohyran ska bortbort !

Därefter bör intagningar till vissa
utbildningar med makt och inflyt-
ande underkastas rigorösa utred-
ningar,där arvsanlagen kartläggas,
inför varje sökande,för att säkra
att rätta virket antagas till berörd
utbildning.

Hårda röster har höjts från det
skattebetyngda folket,om döds-
straff för grövsta brotten,för att
minska kriminalvårdens kost-
nader,eftersom de kriminellas
självsaneringar går för trögt.

Han ! har talat.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-11-17 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP