Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blott ännu en morgontanke som fått sin näring i den verklighet som är ... Tidigare publicerad här i oktober 2012


Små barn - små bekymmer ...

... Med åren vi som föräldrar
ger dem förutsättningarna
vilka så ofrånkomligen
och jämväl obevekligt
avgör hur mycket större
bekymmer deras liv rymmer
när de växer till sig och blir äldre ...

- Märk väl att jag håller mig till
att säga 
''växer till sig och blir äldre''
- Inte att de växer upp och med åren blir förståndigare ...

Ty när jag stundom ser
vuxenvärlden som är
och utifrån erfarenhet
vet hur en del föräldrar inte är
fastän de borde så vara 
såväl klokare som förståndigare
nog för att föregå som goda förebilder ...

... blir jag synnerligen tveksam till
hur det förhåller sig med den saken ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-17 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP