Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem fan é Haiku?

 

Inte fanken vet jag i alla fall
är det nåt som går att äta?

vokaler - konsonanter - hårda - mjuka
lokaler - kontanter - vårda- sjuka

är dömd till ett liv i rim

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-17 22:55



Bookmark and Share


  bumerang

Adekvat fråga.
Inga svar.
Kanske i en aftonkurs
2018-11-20

  Monika A Mirsch VIP
Du kommer med ett underbart tillägg:
"svart var han vit och fram var han bak och tvärtemot i bägge ändar..."
- ja trasten alltså - njuter!
2018-11-20

    ej medlem längre
??
2018-11-19

  Öknens Ros VIP
Det är inget rim i en haiku. :)
2018-11-18

  Fulbergarn
:)
2018-11-18

  Bodingen VIP
Ok, trodde på centrufugaliseringsinjektor eller ålbete.

Möjligtvis svart var han vit och fram var han bak och tvärtemot i bägge ändar.
2018-11-17

  Viksten
Sjöalger
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP