Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det något som kan få oss att bli kåta igen, efter allt det som varit?


Det är tufft.

(Naturligt kåta..som era stjärnor är)

"Gå in i meditation och hitta nerven"

Böj knäna svagt, var stabil, blunda
tänk dig ett bälte på höfterna, håll
ut armarna litet från kroppen, där.

Sen den andra övningen:

Att tänka att man ska dra upp något
som är undertill med hjälp av nerven
och det gäller att rädda människoliv..

-Jag vet att det verkar löjligt, fast om o
när Asagudarna är med kan allt hända.

(Ser ut över platsen där masten vilat)

-Finns det något som kan få oss att
bli kåta igen, efter allt det som varit?

(Senare tillbaka till kontoret)
-Ja, det här..

(Ett konstverk visas upp på skrivbordet)

-Är det här "den högste" pjäsen i spelet?

-Vet inte,

jag har ju spelet just som en prototyp
det utvecklas för varje rad jag skriver.
(På bordet ligger det mycket papper)
-Och jag ger inte upp..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-17 23:06



Bookmark and Share


    Bo Malte
härligt att va kåt...*L*
2018-11-22

  Catherine Brandt VIP
Nu säger jag inte att det är ett verk av Asagudarna, det att masten la sig ner.
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP