Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror också att de tar bort den för att kvinnan inte ska kunna göra motstånd när någon kommer mot henne. Jag hoppas att det finns en bra metod och som på något sätt kan hjälpa till att återskapa den.


Jag har sett..men.

När vet polisen så mycket att de kan ingripa?
För..
Det finns unga kvinnor där ute som behöver
akut hjälp, just i denna sekund drabbas nån.
Vi behöver din hjälp,

(Så säger någon; "-det är bättre att inte se dom.")


Texten i ( ) är en hjälpröst..

(Insamling)

Ja, just det, insamlingen;
jag önskar få ha min lilla utställning
hos polisen och där finnas en bössa
att lägga pengar i. På ett skrivbord
står "den högsta" och där ligger det:
-Mina texter och de små konstverk
som ingår i chasia25.wordpress.com
på bordet, skylten; för och efternamn.

"Hon gjorde det igen"

..utplacerad.

-Förra gången..Ja, just det, förra gången,
"-Gick det inte så bra."


(Tror du du vågar fråga hos polisen)
-Jag skickade ett brev, men vågar inte mer.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-18 00:38



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Alla som är med kan få vara "den högste" och ställa ut ett verk med text och den ska stå över allt annat (som det mest aktuella) under några veckor sen byts vi om. Undrar om vi får tillstånd?
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP