Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Sunday 78:th of Novaettir 2048

 

 

We hope you have a Happy Birthday, Tomiro!?! Snow completely covers half among the doors in city, while other half has summer, depending on storm intervals. Your human appartment is still reachable, so your oldest friend makes his very first visit here. Both 97 years old already!! Well, just youth for a vaettir! If you would've been human, this should be like 22. Toes and fingers not feel tired?!? Yesterday you worked eleven hours in-a-row, bicycling to 3.782 cave corners, delivering chemical balance kits for your people. Many will survive anyway, but since we never know who - you must hurry.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 03:35



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Många grotthörn blir det för att hålla den kemiska balansen hos populationen!
Är det så att - utöver Tomiro själv - den andre cyklisten också har sin födelsedag ber jag att få gratulera storligen med hippningar och hurrningar (annars kallar vi det i efterskott eller i förskott).
2018-11-19

  Nanna X
Tomiro cyklar på lika bra som författaren. Hoppas ni inte blir lika gamla på kuppen!
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP