Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett omöjligt uppdrag

som inte bara är hemligt utan topphemligt
Men du om någon fixar nog det här
Du med din erfarenhet på det här planet
Så det du får läsa här och nu är för dina ögon endast
Glöm inte att bränna upp meddelandet efter läsning
Och du
Lycka till

Med vänlig hälsning

Chefen

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel