Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill smaka på riktig kärlek

ska du välja mig då jag försvarar dig
Ger dig all den värme som du behöver för att må bra
då jag helar ditt hjärta så fort det blöder
För om du väljer mig så kommer du och jag att bli mer
än som systrar och bröder där blodet är tjockare än vattnet
Kärlek tolerans och respekt är vad som gäller
Så tillsammans kan vi sen göra hela världen helt perfekt
när vi delar med oss av våran kärlek
till alla andra
Och om du väljer mig behöver du aldrig mer känna dig
ensam för jag finns här i din närhet så fort
du behöver mig
Så om du väljer mig kommer jag att för alltid
att älska dig
För hand i hand igenom livet kommer vi att vandra
trallandes på en helt underbar sång

Eller

Om man vill smaka på riktig kärlek så ska man välja dig
då du alltid försvarar en
Ger en den värme som man behöver för att må bra
då du helar ens hjärta så fort det blöder
Då vi två kommer att bli mer än systrar och bröder...

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel