Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SAGDA FÖRFLYKTIGAS MEDAN DET SKRIVNA BESTÅR

Förhoppningsvis lär sig somliga,
av sina misstag,
utom de som medger dem men
ändå öppet håller fast vid dem,
utan samvetsgrann ånger,
pg av en antisocial störning,


*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2018-11-18 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP