Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattugglor

Vakna då andra sover
Kommer på idéer
Möter tystnaden

Vissa jobbar natt
Andra dag
En del femskift
Och många inget alls

Nattugglor fyller ut
Tömmer tankar
Sover dagen bort

Mörkrets mysterium
Tystnaden fyller alla rum
Poesin flödar
Tankar rika på idéer












Fri vers av Filosofen 2
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen 2
Filosofen 2