Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas jag

 

 

 

 

andas jag

andas dig kreativa tystnad

andas

mig djupare stilla

vagga mig

in

dansande eld

dansa mig svepande

glömska

nu

är jag kommen din

ser du mig naken

allt som var

blev jag

i

närvarons närhet skylde

du min dröm

för alltid

din

dansa mig svepande

glömska

 

kom

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-18 07:21

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    glasa VIP
åh, den är vacker
den sveper
kärlekssveper

det blir sådär
maggrops
flämt

lycka

förundran bärig
när jag läser

åh, bara så underbar fantastisk
du skriver fantastiskt
2018-12-08

    ej medlem längre
En drömsk text med en svävande, dansande rytm. Jag gillar allt med den!
2018-11-18

    ej medlem längre
Vädjande, vaggande drömlikt. Intensiteten finns i den meditativa, nästan hallucinatoriska rytmen. Gillar skarpt!
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP