Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... och du tittar tillbaka

vi borde klä varandra
med våra finaste tankar
granska, omfamna tiden innan den stannar
för varje stund ersätter en gammal
dået och nuet, snurrar runt den andra

jag känner hur ärligheten sätter en hand på mitt bröst
lusten sätter tänderna på pulsen, hungrande törst
passionen håller varmt om min höft
jag har mitt bultande hjärta i halsgropen, hoppas det inte hörs
för jag gillar dina stön

vissa personer går in intravenöst
I like how it hurts
jag är en junkie, hög
på resonansen innanför
det är rymdtidsväven satt på loop
Syster, älskling, bror,
bara att du finns är stort

En anakronism från ditt undermedvetna
Slår morsekod i synapsskala
alla platser som hittar dig när du inte letat
Det är ett arv från igår till ditt vara
Du är minnet av vad som var till idag
Du är evighetens polaroidkamera
Evigheten ser dig, du tittar tillbaka

för allt du någonsin var
patetik, tro och krav
impuls, paradis, shangri-la
Universums dagbok från du föds till din grav
gör ett mästerverk av din passage, och älska varje extas, varje prat, varje nederlag och oas
älska allt du gav
du tittar på himlavalvet och världsalltet blickar tillbaks




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-18 07:37



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk här
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen