Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte i vimlet.

Jag möter en okänds ögon i vimlet.
     Vi säger inget.
     Men vi ler. Samtidigt.
     Våra själar leker visst tafatt.

© Björn Solum




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-18 08:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så himla fint! Bara några rader, men det räcker, precis som ett sådant där möte. :)
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum