Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolka tecken

Regn som
tröst
eller tårar

Spå i väder
och tolka
tecken

Som om
naturen
redan
bar på
någonting
av värde

Om du bara
lyssnade
och lät den
berätta

Din sanning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-18 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP