Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmat

En ingenjör skapar det han gör

En instruktör visar bara hur man gör




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-18 10:33



Bookmark and Share


    Lars J
Kloka ord fångade på få rader, bra!
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP