Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från psykiatrin


Spillran

Passar inte in
är för krävande
för högljudd
för hotfull
misslyckandet för vården
blir hans misslycka
var tar den vägen?

lämnas utanför
stöts bort

kvar finns ångesten
och hårda nävar






Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-18 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP