Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vänjer oss



vi vänjer oss
vid det grå
trögheten
tröttheten
väntan

vi har inget val
det här är livet
i november




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-19 11:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Snart är mörkertiden över
för den här gången.
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP