Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hirven Pää

 

Såg en slö och märklig älg
tassade på hov denna helg
dög inte sova i sitt buskage
istället ockuperade garage

tagit sig in i min limousine
skogens konung är ett svin

såg hur kablaget styckades
i tjuvkoppling misslyckades

istället testade ta min cykel
sågat lås trots fanns nyckel
stångades med cykelkorgen
klart fall för LVÄ-omsorgen

gränslade hojen sjönk i lera
då orkade jag ej vänta mera
tur
i otur nu är höstjakts tid
så studsarkula gav evig frid






Prosa (Fabel/Saga) av Bodingen VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-19 07:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hi hi
helge på g
2018-11-20

  Öknens Ros VIP
Älgarna har blivit allt mer fräcka numera.
2018-11-19

  Solstrale VIP
Kul!
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP