Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är aldrig ensam

Ser ansikten i
linnegardinen, den grova

blundandes
vakandes

lyssnandes och
undrandes

De framträder i gryningen
håller mig sällskap bland
tankar och känslor
i sovrummet.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-18 11:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit
2018-11-21

  Baystream
Gillar dessa rader, ordentligt mycket!
Applåd
2018-11-18

    ej medlem längre
Scenen framträder genom din text...fin
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP