Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEST MINST

Det luktar gemenskap

Det luktar samlevand

Det luktar grönt

Men

 Också luktar

Blodtörstighet

Sånt är världen

Mänsklighets törstighet är mest minst




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-11-18 11:30



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
tusen tack för dina fin fina ord
mvh
2018-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om samhällets båda sidor!
2018-11-19

  MALVAA VIP
Men sant
Är med när man beskriver mäbskligheten som den är
Ingen kan ändra på det ordet
Men tyvärr det finns som tolkar mänsklighet på krigssätt
2018-11-19

  MALVAA VIP
Öknenes Ros
Tack för din kommentar
Tyvärr så är det inte
Annars de som styr världen valde mänsklighet istället för krig
Men det gör de inte utan varje gång tänker på fred i vilket land som helst så räknar med krig som kortaste vägen till fred i detta landet
Däremot passar de på att ha fred i deras länder
2018-11-19

  Öknens Ros VIP
Mänskligheten är vad den är, god som ond.
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP