Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer vandra utanför flocken

Trivs inte i flocken som klappar
varandra medhårs och gör om sig
bara för att passa in i samma mönster
jag vill rita mina egna och forma
dem efter mina tankar mina känslor
skapa mitt unika som inte går
att jämföras med någon annan
så ofta nämns orden att vi föds
som orginal men dör som kopior
vi är alla ett orginal och att våga
utvecklas framåt utanför gränser
som hindrar, är frihet för själ och hjärta
där händer det fantastiska och
där öppnas en annan värld som
bara du ser känner och upptäcker
den är så befriande och sätter igång
skapandets pulserande ådra
väljer vandra utanför flocken
ty risken är stor för inbördes
beundran och rövslickeri
den doften får mig att må illa
den är aldrig utvecklande
väljer ensamheten istället
i sällskap med tystnaden
mår jag alldeles förträffligt
frihetskänslan är oslagbar





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-18 11:57



Bookmark and Share


  Janne Pettersson MSP: Prod.
Normen suddar ut orginalen.
Förbli osuddad. <3
2018-11-20

    Runsaasti täytettä
Den som inte springer med flocken är den totalitära ideologins/religionens fiende nr 1.

Kommunisterna mördade folk med glasögon.
2018-11-18

  Kungskobran VIP
vi föds som orginal men dör som kopior ,så sant som det är sagt
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP