Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kamplust!

Livet går upp, ibland ner!
Bästa bot är att du kämpar och ler.

Ljuset finns, där borta finns hopp!
Du känner dess värme som sprids i din kropp.

Släpp inte taget om det du har kärt!
Vinsten kommer, det är mödan värt.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-18 12:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livskraft!
2018-11-19

  Larz Gustafsson VIP
Så enkelt är det inte.
2018-11-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med Din vers
går det ju lätt
att plussa på...
Tack!
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP