Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdjup



Enad i ande, kropp och själ
Redo att möta striden,
som förlöser lycka

Blott idioter trampar smärta
mot lönen av den eviga vilan

Vad tjänar då livet till
när alla är vinnare av intet

Livet får liv
När själ berör själ












Fri vers av annapoem
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-18 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dramatik i diktandet. Gillar denna skarpa dikt.
2018-11-30

  Lars Hedlin
Oerhört bra och fint! :)
2018-11-21

  Stay Golden
so lovely
2018-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ?
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem