Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort stubin

Stubinerna har blivit alltför korta

De hinner brinna fram

innan tankarna vunnit full kraft




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-18 13:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jo, kan så va :)
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP