Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför krig?

 

 

blott du mig känner

vet hur känslor bränner 

jag är som vax i händer

som sand på fjärran stränder

 

en känsla så stark och mäktig

vill inte framstå som präktig

jag är den jag är

vill inte va' till besvär

 

men för dig jag tar steg framåt

det är du som som styr i båt

tillsammans vi förenas i fred

 vi går i samma led

 

aldrig mera krig

aldrig mer den stig

som leder till förintelse och död

som leder till miljoners nöd

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-18 13:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Färden blir lättare om man beger sig åt samma håll och ömsesidigt spelar varandras roll.

2018-11-19

  Bodingen VIP
...är det verkligen fred vi vill ha...nedra Thåström, komma här och sabba...vi kör Lennon...war is over what have we done...
2018-11-18

  Kungskobran VIP
I natt jag drömde något jag aldrig drömt förut
jag drömde det var fred på vår jord
och alla krig var slut .........
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP