Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt utan dig

Ett brustet hjärta kan få vem som helst att vilja kasta sig
ner i avgrunden där sorgen ligger och gror
För ensam står man där och tittar ut på den vackra utsikten
högt uppe på en bro och drömmer sig bort
Drömmer om minnen som har kommit och gott
Som när vi hade det som bäst och var så lyckliga i varandra
Ja, då vi verkligen hade lycka på våran lott
Men det var då det
För med åren som nu har gått så har allting det där
bara börjat att bli suddigt
Så jag antar att mitt brustna hjärta snart är ett minne blott
då jag förhoppningsvis kan gå vidare med mitt liv
helt utan dig
Vilket ska bli skönt, må jag säga
Att slippa gå och tänka på dig hela tiden...

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-18 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel