Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag är

Mitt i ett mysterium
som cirklar kring
något oförlöst
på sparlåga genom
morgondagen
innan den sker

Där jag är
finns alltid tanken
om oss och stjärnorna

Vi måste låta kärleken
sudda bort hatet
vi borde tänka lite mer
på hur vi är
vi människor
utkastade i rymden
som ensamma farkoster
genom evigheten




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-18 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP