Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo jag vill verkligen! Och det är alldeles sant!


Det här med klimatångesten

Jag tänker att jag har all kapacitet som behövs
Att jag har allt inom mig
Jag kan verkligen bidra
Till att vi får en bättre värld

Men hur 17 gör man?

Jag sorterar alla sopor
Och för varje dag blir det bara mer och mer

Jag handlar ekologiskt
Och ändå får jag i mig en massa strunt

Jag har ingen tv
Och ändå är mitt huvud fullt av trams

Jag vill inte flyga mer
Och ändå har jag hux flux en flygbiljett bokad för det finns inte något alternativ

Jag vill inte ha någon bil
Och ändå står den där ute på gatan

Jag vill inte köpa kläder
Men plötsligt är alla strumpor trasiga och jag har verkligen inte tid att sticka nya just nu

Jag vill och vill och vill
Men allt runt omkring vill annat ...

Hjälp! Jag drunknar i ovesäntligheter ...kan någon hjälpa mig upp??




Fri vers av Gunsan
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-18 15:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Klimatångest hade jag i somras. P g a värmen. Annars icke.
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan