Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när du säger att våran saga slutar här

så krossar du mitt hjärta
Men trots min smärta önskar jag dig lycka till i framtiden
För jag vill ju inte att det ska hända dig någonting
Älskar dig ju fortfarande

Nu när jag har förlorat dig så ska det visst stå mig
tusen åter
Så nu förstår jag inte varför jag står här och gråter
Står här och sörjer dig
Saknar dig
Så varför var du tvungen att gå
För nu står jag ju här ensam med ett öppet sår
med en och annan liten tår
Och det trots att jag vet att tiden ska läka alla sår...

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-18 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel