Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På strippklubben så händer det någonting

Den unga vackra flickan svankar på ryggen
så mycket det går för att framhäva sina
vackert kupolformade bröst när hon dansar förföriskt
vid podiet och stången
för att i nästa sekund sexigt smeka av sig alla
sina små plagg ett efter ett till männens
vilda jubel och tjut
Till männens vilda glädje

Runtom i lokalen sitter männen i sofforna
vid de runda borden med sina stora ögon helt förtrollade
med drömmar om kärlek
Så att titta på den där lilla vackra läckra varelsen
blir ingen av dem mätt
Men det gör ingenting för här på strippklubben
så är det helt rätt att glo och stirra
Rätt och slätt
Jo, för här får man käka blängsylta med titt sås
utan att behöva skämmas
För här kan man också förstå varför vissa män
får fjärilar i magen när det i underredet på dem
börjar att pirra …….

På strippklubben så händer det någonting!

Ken Cassel
18/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-18 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel